Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Dorinel Munteanu, sancţionat după gestul controversat asupra jucătorului său din meciul cu Dinamo

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu ieri, 19:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21809518/1/dorinel-munteanu.png

 

 

În prima repriză a meciului Oţelul - Dinamo, încheiat 1-1, Dorinel Munteanu a avut o ieşire incredibilă şi l-a luat de gât pe David Maftei.

Federaţia Română de Fotbal a decis să se autosesizeze în urma plângerii depuse de Radu Vişan, secretarul general al forului prezidat de Răzvan Burleanu. Astfel, Dorinel Munteanu a fost reclamat la Comisia de Disciplină, care l-a sancţionat cu avertisment şi amendă de 3.400 de lei.

”În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 52/1/a din RD al FRF, pârâtul Munteanu Dorinel se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 3.400 lei”, e comunicatul emis de Comisia de Disciplină.

Bogdan Cosmescu: ”Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a comentat decizia FRF şi ceea ce a făcut antrenorul gălăţenilor şi a ajuns la concluzia că Dorinel Munteanu ar trebui iertat, având în vedere rezultatele pe care le are în fotbalul românesc. 

„Nu ştiu ce să zic, nu e normal ce face! Nu cred că va explica nimic, el dacă spunea că nu i-a făcut mare lucru... dar declaraţiile virulente de la final sunt cele care au atras atenţia.

Cred că de aici s-a făcut, gestul a fost în focul meciului. Nu face decât să-şi diminueze din merite, ce se întâmpla acolo la Galaţi este de domeniul fantasticului, într-un mod pozitiv. Ar trebui să-i dea un avertisement acum, este o legendă a fotbalului nostru, face treabă acum.”, a declarat Bogdan Cosmescu, în exclusivitate la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele