Ultima oră
Dan Şucu, descătuşat după victoria obţinută de Rapid Dan Şucu, descătuşat după victoria obţinută de Rapid
Novak Djokovic s-a retras de la Paris Novak Djokovic s-a retras de la Paris
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Dorinel Munteanu, pus la punct de un coleg din "Generaţia de Aur". "Susţin ce spun"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 09:35
mail-share icon Email

"U" Cluj a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 2-0, vineri seară, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. La finalul partidei, Dorinel Munteanu a avut o nouă ieşire caracteristică, iar un fost coechipier de la naţionala României nu a întârziat să îl pună la punct.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21806816/1/fc-universitatea-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-18-10-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi a suferit prima înfrângere stagională, vineri, la Cluj. După meci, pe lângă criticile aduse arbitrajului, Dorinel Munteanu a venit cu o ipoteză interesantă. Antrenorul echipei de pe poziţia a treia este de părere că toată lumea se bucură de eşecul suferit de Oţelul.

Ilie Dumitrescu nu a stat pe gânduri, l-a pus la punct pe Dorinel Munteanu şi a rememorat incidentul cu David Maftei, din urmă cu mai multe săptămâni.

"Trebuie să ne scuzăm că susţinem pe cineva? De unde până unde se bucură? Nu ştiu dacă e vorba despre noi. Eu am fost la Galaţi, am amintiri frumoase.

Trebuia să nu comentăm gestul când l-a luat de gât pe jucător? Să trecem cu vederea? Ce puteam să facem ca să nu îl mai supărăm pe Dorinel Munteanu? Să negăm imaginile? Să spunem că Dorinel Munteanu a avut presiunea rezultatului, că a fost o încărcătură? Eu nu pot să spun că e normal! Şi susţin ce spun.

Nu am de ce să mă bucur sau să fiu fericit. Noi nu putem să nu vorbim de bine despre proiectul de la Galaţi, e doar prima înfrângere. Dar să ne simţim noi cumva? În niciun caz!

Era supărat, afectat. Are şi probleme financiare pe acolo. Dar îi mai transmit o dată. Dacă mai face acel gest, încă o dată o să comentez. Nu ştiu dacă îl ajută foarte tare mesajele pe care le transmite. Înţeleg, e o situaţie delicată", a fost reacţia lui Ilie Dumitrescu, conform Digisport.

Declaraţia lui Dorinel Munteanu

"Nu sunt supărat. Mă bucur pentru cei care se bucură. Toată lumea dorea ca Oţelul să piardă pentru prima dată în acest sezon. Uite că a pierdut! Eu consider că rezultatul a fost viciat. Dacă spun mai multe, sunt chemat la Comisii. Felicit echipa adversă, şi-a atins obiectivul în faţa unor suporteri minunaţi. Nu pot să zic că nu a fost meritat, echipei noastre i-au lipsit 4 jucători. Asta este situaţia, nu suntem invincibili.

Mai ales dacă ţinem cont de situaţia din jurul echipei din ultimele două săptămâni, toată această tevatură. Foarte mulţi oameni din România, oameni care vorbesc pe la televizor, sunt supăraţi că am pierdut acest meci. Să punem ghilimele! Suntem în campanie politică, se vede la cum s-a desfăşurat meciul pe teren. A fost o deplasare foarte lungă. Avem o săptămână să ne pregătim pentru meciul următor. Am greşit pentru că am luat nişte decizii cu inima, trebuie acum să iau nişte decizii corect pentru a rămâne la acest nivel.

Va fi foarte greu dacă partenerii nu vin lângă noi ca să plătim jucătorii. Nu este o scuză, sunt lucruri care afectează. Suntem o echipă mică. Dacă U Cluj câştiga pe teren... poate camera VAR la noi e pusă invers, nu se vede dacă se împinge un jucător. Poate acel penalty a fost corect, poate nu. Să vedem unde putem ajunge cu această echipă mică cu suflet mare.

Suntem în octombrie şi nu am primit niciun bănuţ. Astea sunt câteva lucruri, restul, treburile interne le vom gestiona. Dacă am greşit, îi cerem scuze domnului arbitru. Respectul este să vorbim cu «domnul». «Domnul Munteanu, domnul arbitru, domnul, domnul, domnul»", a spus după meci Dorinel Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele