Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

DISCURS SENZAŢIONAL! Un "tricolor" este gata să se arunce de pe pod pentru naţionala României

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21634911/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-4.jpg

România a călcat în picioare Ucraina, luni, scor 3-0, în meciul de debut al naţionalei la EURO 2024.

Lucrul care a impresionat cel mai mult la selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a fost dăruirea arătată din primul până în ultimul minut.

Astăzi, Vasile Mogoş a oferit o declaraţie senzaţională, la conferinţa de presă din Germania. Fundaşul dreapta a spus că este gata să se arunce de pe pod pentru naţională şi a punctat că va face orice şi oricând pentru România!

”Cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul după 3-0 cu Ucraina, cred că şi pentru colegii mei a fost la fel. Am arătat că ştim să ne bucurăm toţi împreună, cu toţi românii. Sperăm să fie aşa şi după următorul meci!

Are dreptate mister, trebuie să fim echilibraţi, cum a spus el. Analizăm acum Belgia, dar trebuie să rămânem foarte umili. Încă n-am realizat nimic. Tot ce am făcut până acum am făcut munca şi cu disciplina. Va fi un meci diferit, e şi Belgia sub presiune.

Suntem 26 de titulari în grupul ăsta, dar şi pe bancă, şi în tribună, eu m-aş arunca de pe pod pentru naţionala României! Cum sunt eu, sunt şi ceilalţi 26. Plus Moruţan!

Sunt foarte mândru că sunt aici, mi-am dorit de mic şi am muncit foarte mult. Mă simt norocos că sunt. Colegii mei ştiu cum sunt făcut eu, ce inimă am şi ce suflet am. Fac totul natural. Voi face orice e nevoie, oricând e nevoie!

Cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut tata e că m-a dat la fotbal. Cea mai mare bucurie pentru mine, că l-am putut aduce aici.

Eu mă gândesc să trag tare ca să demonstrez lucruri bune şi să arăt un nivel aşa cum aşteaptă toată lumea de la mine. Şi suporterii, şi staff-ul, şi colegii. Ce va fi mai departe, vom vedea! Important e să fiu sănătos, pentru că de concentrare şi de motivaţie nici nu se pune problema, sunt total implicat, nici n-am cuvinte! Păi la nevoie eu chiar fac orice pentru România! Ce fundaş stânga… sunt şi portar, sunt şi magazioner pentru România, dacă trebuie! Fac orice!

Fiecare dintre băieţi, în parte, de la primul la ultimul, dar şi toţi împreună ca grup cred că am demonstrat că putem prin organizare tactică şi cu inima să ne luptăm cu oricine. Cred că poţi să aduci o valoare specială prin disciplină şi prin muncă”, a declarat Vasile Mogoş, la conferinţa de presă de miercuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri