Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

Discurs manifest, după rezultatele României la Jocurile Olimpice de la Paris. „Sportul românesc nu există!”

JO 2024 Publicat pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21691064/1/fb-cosr.jpg

Canotajul românesc a avut o prestaţie senzaţională la Jocurile Olimpice. Sportivii români au cucerit două medalii de aur şi trei de argint, terminând competiţia de canotaj pe locul al treilea la nivel mondial.

Team România are în acest moment şapte medalii câştigate la Jocurile Olimpice de la Paris, cu cele cinci câştigate la canotaj şi cele două ale lui David Popovici.

Cu toate acestea, Bogdan Cosmescu, aflat în studio-ul Fotbal Show, trage un semnal de alarmă legat de faptul că aceste rezultate sunt nişte excepţii pozitive şi nu oglindesc ceea ce se întâmplă în sportul românesc.

„Facem marea greşeală de a generaliza, sportul românesc nu există! Avem un băiat, David Popovici, care nu are nicio legătură cu sportul românesc. E munca lui şi a părinţilor lui şi are o ambiţie ieşită din comun, desigur şi talent.

Plus, o federaţie care îşi face treaba cum trebuie, pentru că are şi nişte condiţii aparte, adică sunt nişte oameni care sunt dispuşi să stea 11 luni în cantonament pe an. Sistemul de caiac-canoe arată ca pe vremea lui Ceauşescu, pentru că îi ia, îi plăteşte bine sunt 11 luni pe an în cantonament la Snagov.

Nu spune sportul românesc, noi am luat de fapt două medalii, atât (n.r. cele obţinute de David Popovici)! De asta spui că sportul românesc merge bine?! E la pământ sportul românesc.”, a declarat Bogdan Cosmescu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele