Ultima oră
LeBron James a semnat LeBron James a semnat
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”
Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon
Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial

Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial
UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral

Dinamo nu poate ieşi din insolvenţă! Care este motivul

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe luni, 15:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21650752/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024-4.jpg

Lovitură grea încasată de Dinamo! Deşi clubul se afla pe punctul de a ieşi din insolvenţă, procedura a fost blocată de Vasile Şiman!

Ionuţ Şerban a ajuns la Dinamo de la Sportul, în 2013, iar oficialii clubului de la vremea respectivă au inclus în transfer o clauză halucinantă: Vasile Şiman ar fi urmat să primească 1 milion de euro în momentul în care Şerban s-ar fi transferat, indiferent de suma pe care ar fi încasat-o Dinamo.

Ionuţ Şerban a devenit liber de contract în 2021, iar oficialii nu i-au achitat nimic lui Şiman. Acum, fostul patron de la Sportul Studenţesc a trimis către Dinamo o cerere de plată, iar ieşirea din insolvenţă se va amâna.

”Ne pregăteam de ieşirea din insolvenţă dar am înţeles de la administratorul judiciar o cerere de plată de la domnul Şiman pentru Ionuţ Şerban şi vom merge în tribunal. Probabil că a aşteptat momentul, sper că nu va dura mult”, a declarat Andrei Nicolescu.

După ce a plecat de la Dinamo, Ionuţ Serban a evoluat doar în ligile inferioare din România. Văzut la un moment dat drept unul dintre cei mai promiţători jucători ai campionatului intern, Ionuţ Şerban a ajuns să nu aibă cotă de piaţă la doar 28 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele