Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Dinamo Bucureşti – Minaur Baia Mare e în finala Supercupei României

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21711727/1/din-min.jpg

Campioana Dinamo Bucureşti şi echipa Minaur Baia Mare vor disputa finala Supercupei României, după ce au învins sâmbătă, în semifinalele Turneului F4 de la Piteşti, formaţiile CSM Constanţa, respectiv Potaissa Turda.

În prima semifinală a zilei, Minaur a câştigat cu Potaissa, scor 29-28 (11-12), iar în cea de-a doua, un veritabil derby al handbalului masculin românesc, campioana Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa vicecampioanei CSM Constanţa, scor 27-21 (16-14). Vladimir Cupara a avut 13 intervenţii pentru Dinamo, iar colegul său Ionuţ Iancu a apărat trei aruncări de la 7 metri, ambii portari fiind ovaţionaţi îndelung de fanii campioanei.

Duminică se vor disputa finalele pentru medalia de bronz, între Potaissa Turda – CSM Constanţa, respectiv pentru trofeu, între campioana Dinamo şi Minaur Baia Mare. La Dinamo nu va fi în lot interul Ali Zein, eliminat cu cartonaş roşu direct în semifinala cu CSM Constanţa (min. 34), pentru un fault dur.

Dinamo Bucureşti a câştigat trofeul în 2023 pentru a şasea oară.

La feminin, vineri seară trofeul a fost cucerit de către campioana CSM Bucureşti, după o finală extrem de echilibrată cu Gloria Bistriţa, scor 28-27 (14-13).

CSM Bucureşti a câştigat al şaselea trofeu Supercupa României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele