Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Destinaţie surprinzătoare pentru Francesco Margiotta, fostul atacant al celor de la FC Botoşani

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21686575/1/margiotta.jpg

Francesco Margiotta (31 de ani) şi-a găsit rapid echipă după despărţirea de FC Botoşani. Italianul a ales o destinaţie exotică.

Atacantul a ajuns la un acord cu FC Istiklol, din Tadjikistan, formaţie care va juca în Liga Campionilor Asiei, informează tuttomercatoweb.com.

A mai trecut în carieră la echipe din Italia, precum Carrarese Calcio, Unione Venezia, Monza, Real Vicenza, Santacangelo. Şi-a continuat apoi aventura în Elveţia unde a evoluat pentru Lausanne-Sport şi FC Luzern, de unde a plecat la Chievo Verona şi în Australia la Melbourne Victory.

Dezamăgit de experienţa de la Botoşani

”Ca om am fost fericit cu experienţa din România, pentru că am văzut un loc nou. Totuşi, din punct de vedere sportiv, nu a fost o experienţă bună. Mă plăteau cu întârziere.

M-am plâns de acest lucru şi au încercat să mă dea afară. Staff-ul a încercat să medieze situaţia, dar nu am mai jucat.

În timpul sezonului mereu au existat întârzieri salariale. Ultimul salariu trebuia să intre pe 30 iunie, dar încă nu l-am primit. L-am întrebat politicos pe preşedinte când va plăti şi nu mi-a răspuns”, a declarat recent atacantul, pentru iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri