Ultima oră
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”
Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului Fotbalistul legendar şi-a prelungit contractul la 37 de ani! Anunţul clubului

Derby-ul cu FCSB vine cu o primă specială pentru cei de la Rapid. ”Nu au mai avut în acest campionat”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21371731/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023-3.jpg

FCSB – Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, începând cu ora 20:30. Partida va fi disponibilă şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din campionatul României şi cele mai puternice confruntări din Liga a 2-a.

FCSB – Rapid, la Prima Sport 1, duminică, de la 20:30

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale duelului cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările uriaşe.

Patronul giuleştenilor, Dan Şucu a explicat că partida cu FCSB vine cu prime extrem de motivante şi a dezvăluit cum e sistemul de stimulente financiare la clubul giuleştean.

 

”Deci sistemul de premiere la Rapid este împărţit în trei. Avem o primă pentru echipele, să spunem, mai prost clasate cu care jucăm. Avem a doua treaptă de premiere pentru echipe precum Universitatea Craiova, unde, repet, prima a fost importantă, iar cea mai mare primă va fi cu FCSB-ul. Aşa avem stipulat, cea mai mare primă este împotriva FCSB-ului.

Deci vor avea o primă mare. Vor avea o primă cum până acum nu au mai avut în acest campionat. O primă specială, băieţii noştri şi staff-ul. Da, repet, îmi va face mare plăcere ca această primă să plece din conturile mele a doua zi dimineaţă, după partida cu FCSB-ul.

Da, deci avem sistemul acesta de premiere şi v-am spus, cea mai mare primă la noi în regulament este împotriva FCSB-ului. Băieţii o primesc la o victorie împotriva FCSB-ului şi de-abia aştept să-mi ia banii”
, a declarat Şucu, pentru Fanatik.

Cu 3 egaluri şi doar două victorii în ultimele 5 meciuri din campionat, FCSB este obligată să câştige derby-ul cu Rapid pentru a fi sigură că termină turul sezonului regular pe primul loc. ”Roş-albaştrii” au 31 de puncte în total, doar cu un punct peste CFR Cluj, ocupanta locului 2 şi principala urmăritoare.

În tabăra cealaltă, Rapid vine după 3 succese şi două remize. Giuleştenii ocupă poziţia a 3-a în clasamentul Superligii, cu un cumul 26 de puncte, iar o victorie în faţa marilor rivali le-ar creşte şansele serios la câştigarea campionatului, obiectivul de altfel asumat de către conducerea ”alb-vişiniilor”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele