Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Derby fără fani! Câte bilete s-au vândut pentru partida dintre Dinamo şi FCSB

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21396491/1/fani-dinamo.jpg

Duminică, de la ora 20:30, Dinamo şi FCSB au derby în Superligă. Partida va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Deşi cele două echipe au o bază foarte mare de fani, interesul pentru meciul de peste trei zile pare unul scăzut în rândul suporterilor.

Conform Prosport, puţin peste 15.000 de bilete s-au vândut, până acum, în rândul fanilor dinamovişti. Până la ora partidei se estimează că vor mai achiziţiona bilete undeva la 10.000 de fani.

Astfel, am putea avea parte de un derby cu aproximativ 30.000 de fani, luând în calcul şi fanii celor de la FCSB care vor fi prezenţi.

Recordul de asistenţă pe Arena Naţională la o partidă între Dinamo şi FCSB este de 49.759, înregistrat în urmă cu 11 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele