Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Declaraţiile unui jucător de la Rapid l-au deranjat pe Mihai Stoica! ”E puţină obrăznicie”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21519706/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 4-0, sâmbătă seară.

Scorul a fost deschis de Paul Iacob, care a punctat, la flash-interviul de după meci, că reuşita a venit graţie greşelilor făcute de Ovidiu Popescu şi Lixandru în apărare.

Mihai Stoica a ţinut să îi dea o replică fotbalistului şi consideră că declaraţia acestuia are în ea o doză de obrăznicie.

”Era studiat şi meciul pe care Rapid l-a jucat la Craiova, 10 jucători din 11 au fost şi pe teren cu noi. Am luat gol dintr-o fază fixă. (n.r.- declaraţia lui Iacob) O să aştept şi eu când câştigăm noi din fază fixă să facem radiografia adversareului. Iacob să vorbească despre jucătorii de la Rapid.

E puţin obrăznicie, dar când câştigi 4-0 îşi poate permite, dar astea se întorc toate. 

La lovitură liberă nu poţi face marcaj, să ştie asta Iacob, probabil o să-l înveţe Bergodi. Dacă faci marcaj, jucătorii noştri ar fi prinşi într-o poziţie foarte dificilă. La faze fixe nu prea contează poziţia pe care o joci în timpul meciului.

Lovitura liberă a fost un henţ a lui Olaru, chiar dacă a fost aproape cu mâna lipită”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele