Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Fotbaliştii care nu vor juca cu Rapid

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 08:16
mail-share icon Email

FCSB a pierdut fără drept de apel meciul cu Rangers, scor 0-4, din etapa a 3-a a fazei principale Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813676/1/profimedia-0771643447-2.jpg

În meciul din Scoţia, Gigi Becali a decis să trimită o echipă improvizată pe teren. FInanţatorul şi-a dorit să se axeze pe derby-ul din weekend cu Rapid, dispută în care vor reveni titularii în primul 11.

Dezamăgit de prestaţia campioanei României în partida din Scoţia, Gigi Becali a pus piciorul prag şi a anunţat că cinci jucători nu vor intra pe teren în weekend nici măcar din postura de rezerve. Cei cinci fotbalişti sunt Malcom Edjouma, Baba Alhassan, Alexandru Pantea, Marius Ştefănescu şi Luis Phelipe.

"Va fi altă echipă cu Rapid. Edjouma, Baba (n.r.- Alhassan), Pantea, Ştefănescu, Luis Phelipe, sunt 5 jucători care nu vor mai fi pe teren. MM a fost cu ideea să fie Mihai Popescu fundaş stânga", a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Becali crede că FCSB putea câştiga în Scoţia

După fluierul final, Gigi Becali a vorbit despre evoluţia echipei pe care o finanţează. Becali a explicat decizia de a folosi mai multe rezerve şi a spus că a preferat să obţină o înfrângere într-o săptămână şi nu două, făcând referire la disputa cu Rapid din weekend.

Patronul campioanei a mai spus că FCSB putea să câştige meciul şi nu i s-a părut că Rangers este o echipă extraordinară, iar printre altele l-a criticat pe Edjouma.

"Atunci când joci cu o echipă care e mai puternică decât tine fizic, trebuie să fi mai tehnic. Dacă eşti mai tehnic şi nu pasezi şi te apuci să driblezi şi pierzi mingile, după primeşti gol. Mijlocul terenului dacă nu îl deţi, nu poţi să câştigi. La mijlocul terenului a fost un Edjouma, la primul gol, decât să dai cu capul la adversar, mai bine laşi să iasă.

Ei trebuie să înţeleagă un lucru, nu te joci cu mingea, că nu eşti în România să joci cu Chiajna. Aici dacă nu joci repede, o pierzi, la revedere, asta s-a întâmplat. Am tras şi nişte concluzii, noi ne-am asumat asta. De ce să mănânci două bătăi când poţi să mănânci una?

Eu cred că puteam să îi batem, golurile au fost greşeli individuale, Edjouma nu a contat la mijlocul terenului la golul al doilea. Am luat trei goluri pe trei greşeli şi chiar şi al patrulea, deci nu a fost un joc extraordinar al celor de la Rangers, am fost noi prea slabi. Diferenţa a fost mare pentru că noi am jucat cu o echipă de copii, adică copii în fotbal, cu minte de copii", a mai spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele