Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Decizie incredibilă a celor de la Sheffield Wednesday! Suporterii se vor enerva

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21698396/1/she.jpg

Sheffield Wednesday, club din a doua ligă engleză, şi-a avertizat sâmbătă fanii că nu îi va mai primi pe stadion dacă vor veni purtând tricouri contrafăcute, relatează L'Equipe.

Într-un comunicat intitulat "protecţia mărcii", clubul din Championship a informat că ia măsuri drastice împotriva tricourilor contrafăcute. "Cerem ca astfel de produse să nu fie etalate la stadion. Oricine este văzut purtând un tricou contrafăcut la Hillsborough ar putea fi rugat să plece", se arată în comunicat.

Cu toate acestea, comunicatul de presă nu precizează dacă vor fi controale la intrare sau dacă există un proces de identificare a acestor tricouri contrafăcute, care poate fi o sarcină dificilă având în vedere că falsurile sunt atât de apropiate de cele originale.

Clubul îşi justifică decizia invocând o "piaţă în creştere" a tricourilor "de calitate inferioară" şi "potenţial periculoase din cauza materialelor utilizate". Mai presus de toate, subliniază faptul că aceste vânzări de tricouri "au un impact direct asupra veniturilor clubului", cu o pierdere clară de venituri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri