Ultima oră
Gest superb al fanilor Universităţii Cluj Gest superb al fanilor Universităţii Cluj
Dan Şucu, descătuşat după victoria obţinută de Rapid Dan Şucu, descătuşat după victoria obţinută de Rapid
Novak Djokovic s-a retras de la Paris Novak Djokovic s-a retras de la Paris
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania

Decizie finală cu privirea la Marius Măldărăşanu. S-a încheiat şedinţa celor de la Hermannstadt

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu ieri, 16:16
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21809280/1/gloria-buzau-fc-hermannstadt-superliga-superbet-18-10-2024-2.jpg

 

 

Situaţie complicată la Hermannstadt. Gruparea sibiană a ajuns la 3 eşecuri la rând în Superliga, iar viitorul lui Marius Măldărăşanu (49 de ani) pe banca tehnică era incert.

Cei de la GSP scriu că în urma unei şedinţe purtate între conducere, antrenor şi jucători, a fost luată o decizie. Măldărăşanu a fost reconfirmat în funcţie.

Unul din conducători era foarte supărat

Claudiu Rotar, unul dintre acţionarii majoritari de la Sibiu, consideră că antrenorul a pierdut echipa şi lăsat de înţeles că va încheia înţelegerea cu Marius Măldărăşanu chiar zilele astea.

Mai precis, acesta a dezvăluit că în cursul zilei de duminică va avea loc o şedinţă la Hermannstadt, după care conducerea va lua decizia finală.

”Dacă există onoare, ar trebui să-şi dea demisia!

Senzaţia mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Şase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive şi merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei.

Problema e la antrenor. Calitativ, echipa e mai bună decât sezonul trecut. Dovadă că am bătut campioana, FCSB, iar pe Poli Iaşi am spulberat-o, le-am dat şase. Acum, am ajuns să luăm goluri cu nemiluita.

Duminică am convocat o şedinţă cu toată lumea, acţionari, jucători şi antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim şi abia apoi să luăm decizii. Vom vedea.” , a declarat Claudiu Rotar, conform GSP.

Pentru Hermannstadt urmează un program de foc în campionat. Sibienii vor întâlni în etapele ce urmează pe Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova şi liderul la zi din Superliga, „U” Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele