Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Decizie finală! Ce se întâmplă cu suporterul care a întrerupt meciul dintre România şi Kosovo

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 16:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21732095/1/romania-kosovo-preliminariile-c-e-2024-12-09-2023-2.jpg

 

 

Toamna trecută, România a intâlnit Kosovo, la Bucureşti, într-un meci crucial pentru calificarea la Campionatul Europen.

Partida a fost întreruptă pentru zeci de minute, după ce un fan a afilşat un banner pe care era scris mesajul: "Kosovo je Serbia (n.r. Kosoov e Serbia)". Suporterul respectiv a fost amendat de Jandarmiei, iar cazul a ajuns în instanţele de judecată.

Se pare că suporterul respectiv a avut câştig de cauză, iar amenda a fost anulată, decizie apărute pe portal.just.ro, conform Prosport.

"Admite plângerea contravenţională formulată. Anulează procesul verbal de constatare a contravenţiei seria JO nr. 2321652/18.09.2023 şi exonerează petentul de la sancţiunile aplicate", este decizia dictată de Judecătoria Sectorului 2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele