Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

De la FCSB în Giuleşti? Marius Şumudică a dat verdictul! "Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21443992/1/profimedia-0649461535-1.jpg

Damjan Djokovic nu mai are viitor la FCSB. Gigi Becali a anunţat deja că vrea să scape de mijlocaş şi a dezvăluit că este în stare şi să dea bani pentru a-l vedea pe croat plecat.

După ce varianta Dinamo a picat pentru Djokovic, acum pe fir ar fi intrat Rapid. Marius Şumudică a vorbit despre această posibilă mutare şi a povestit că a vorbit cu mijlocaşul croat. Cei doi au lucrat împreună la Rizespor şi Al-Raed.

Şumi a spus că l-ar fi luat la Gaziantep pe Djokovic, dar nu poate. De asemenea, tehnicianul nu îl condamnă pe Becali pentru că vrea să scape de fotbalist şi a explicat şi de ce.

”Domnul Becali ştie mai bine (n.r.- în cazul lui Djokovic). Nu avem ce să îi spunem pentru că este pe primul loc cu şanse mari să câştige campionatul. Ei au cele mai mare şanse. Au cel mai consistent joc, peste CFR Cluj, peste Universitatea Craiova, peste Rapid. Trebuie să fim corecţi.

Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Ei au suferit în zona centrală. Este un jucător cu talie, care ţine la tăvăleală. Mă refer şi la presiunea publicului.

Eu am vorbit ieri cu el. I-am explicat că l-aş fi luat la Gaziantep, dar nu pot. Eu am un turc acolo care joacă. Nu aş vrea să îmi bat joc de el. Merită mult mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, dar nu i-am dat niciun sfat” a spus Marius Şumudică, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele