Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

David Lazar o părăseşte pe Universitatea Craiova şi semnează cu o altă echipă din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21725085/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Mutare interesantă în Superligă. David Lazar se desparte de Universitatea Craiova.

Rezervă de lux în Bănie, David Lazar a evoluat în doar trei partide, în sezonul precedent de Superligă, iar în actuala stagiune nu a bifat niciun minut pe teren. Astfel, portarul a decis să se transfere.

Conform Fanatik, David Lazar s-a înţeles cu Gloria Buzău şi urmează să fie prezentat în curând. Noul antrenor a noii promovate este Eugen Neagoe, alături de care David Lazăr a lucrat la Universitatea Craiova şi la Astra Giurgiu.

Contractul semnat de Lazar are o durată de un an cu opţiunea de prelungire pe încă o stagiune, în cazul în care Gloria Buzău se va salva de la retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele