Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

Darius Olaru, gata de plecarea de la FCSB! Posibilul înlocuitor al celui mai bun jucător al echipei. „Este un jucător matur”

FCSB Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21703472/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024.jpg

Helmuth Duckadam a numit jucătorul de la FCSB, care îl poate înlocui pe Darius Olaru, având în  vedere că plecarea acestuia pare iminentă.

Darius Olaru este unul dintre pionii de bază de la FCSB. Acesta a reuşit să marcheze în duelul de marţi cu Sparta Praga un gol superb care a readus speranţele „roş-albaştrilor”.

PSV Eindhoven a făcut o ofertă de 5 milioane de euro şi are şanse mari să îl transfere pe mijlocaşul de 26 de ani, după ce patronul FCSB-ului a anunţat că e gata să îl cedeze în cazul unei oferte bune.

Întrebat despre un posibil înlocuitor pentru cel mai bun jucător al „roş-albaştrilor”, Helmuth Duckadam a dat un răspuns interesant. Legendarul portar mizează pe Adrian Şut, pentru a suplini o eventuală plecare a lui Olaru.

(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este şi pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Şi Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB . Cu siguranţă pentru a câştiga campionatul va fi foarte greu.

Nu ştiu dacă poate mai mult. Vom vedea. De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naţionala pentru că aşa putea să ajungă la un fotbal mare.

Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Şut. Joaca de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a spus Helmuth Duckadam.

Gigi Becali, gata să renunţe la Olaru

După ce l-a pierdut pe Florinel Coman în această vară, Gigi Becali a dezvăluit că Darius Olaru ar putea pleca în orice moment de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că are două oferte pentru fotbalist, din Europa şi din Rusia, şi că este dispus să îl vândă pentru doar 6 milioane.

„Nu pot să dau opt milioane pe un atacant, nu sunt nebun să dau toţi banii pe un atacant. Dacă mă calificam în grupa Ligii Campionilor dădeam patru, cinci milioane şi luam atacant. Nu am nicio treabă, tot iau vreo 15 milioane din Europa League.

L-am văndut pe Coman cu şase milioane şi mai iau vreo şase milioane de euro şi pe Olaru, deci încasez vreo 25 de milioane. Am două oferte pentru Olaru din Europa şi Rusia. Cred că pe şase milioane de euro îl dau, am cerut opt, dar pe şase îl dau.

Dar vorbim după Linz, eu vreau să îi măresc salariu şi să nu plece, dar nu pot să îl ţin pe băiat că îşi face viitorul. O părere de rău e că a plecat Coman, ne calificam cu Coman. M-am gândit că ia salariu de două milioane, e viaţa lui”, a spus Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele