Ultima oră
Novak Djokovic, prima reacţie după anunţul retragerii lui Rafael Nadal Novak Djokovic, prima reacţie după anunţul retragerii lui Rafael Nadal
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA

Danny Green s-a retras

Baschet Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:08
mail-share icon Email

Danny Green a luat decizia de a se retrage din baschet. În cele 15 sezoane petrecute în NBA, shooting guard-ul a reuşit o performanţă foarte greu de egalat.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21761641/1/profimedia-0810260541.jpg

Cunoscut pentru aruncările sale de trei puncte, Danny Green s-a retras după 15 sezoane petrecute în NBA. Anunţul a fost făcut de Green în cadrul podcast-ului său, joi.

În vârstă de 37 de ani, Danny Green a câştigat de-a lungul carierei trei titluri în NBA. El a bifat performanţa cu trei echipe diferite (San Antonio Spurs 2014, Toronto Raptors 2019, Los Angeles Lakers 2020) şi face parte dintr-un grup select. În afara de Danny Green, doar trei baschetbalişti au reuşit să câştige titluri cu trei echipe diferite: Robert Horry, John Salley şi LeBron James.

Danny Green, jucător important la San Antonio Spurs

Danny Green a fost selectat de Cleveland Cavaliers în a doua rundă a draft-ului din 2009, formaţie pentru care a evoluat doar un sezon. Green a ajuns la San Antonio Spurs în 2010, dar după doar două meciuri a fost dat afară. Pe finalul sezonului a revenit la formaţia din San Antonio, dar a plecat după alte zece partide. După o experienţă în G-League şi o alta în Europa, la KK Union Olimpija, Danny Green a semnat pentru a treia oară cu San Antonio Spurs, unde a devenit un jucător important.

În cele şapte sezoane pe care le-a petrecut la Spurs la a treia sa aventură, shooting guard-ul a bifat 608 meciuri, din care 558 ca titular, atât în sezonul regular cât şi în playoffs.

Ulterior, a mai evoluat la Toronto Raptors, Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers, Memphis Grizzlies şi Cleveland Cavaliers. Ultima dată, Danny Green a fost legitimat la Philadelphia 76ers şi a jucat doar două meciuri în precedentul sezon, înainte să fie dat afară, ca urmare a trade-ului care l-a trimis pe James Harden la LA Clippers.

De-a lungul carierei, Danny Green a avut medii pe meci de 8.7 puncte şi 3.4 recuperări şi un procentaj de 40% al aruncărilor de la distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele