Ultima oră
Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori” Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori”
Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România
Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi
Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii
Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt” Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt”
VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Daniel Niculae, replică pentru Dan Şucu

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 15:39
mail-share icon Email

Daniel Niculae s-a despărţit de Rapid, în finalul sezonului precedent. Fostul preşedinte al formaţiei din Giuleşti, implicat în celebrul dosar al materialelor pirotehnice, a venit acum cu o replică pentru Dan Şucu.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21816151/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-24-07-2022.jpg

Din 2021 la Rapid, Daniel Niculae a plecat din Giuleşti, iar funcţia de preşedinte a fost preluată de Viorel Moldovan. La conferinţa în cadrul căreia a fost prezentat Viorel Moldovan, Dan Şucu l-a pus la zid pe Daniel Niculae.

"Daniel Niculae e un om excepţional, dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun. Nu vreau să văd pe cineva în faţa mea care, în loc să vină cu soluţii, prezintă motive pentru care nu se poate face ceva", a spus Dan Şucu.

Daniel Niculae a venit acum cu o replică pentru finanţatorul formaţiei din Giuleşti. Fostul preşedinte al Rapidului a spus că la club au venit "băieţi răi" şi că acesta este motivul pentru care echipa a avut un start slab de sezon.

"Este părerea dânsului. Noi am avut discuţii constructive tot timpul. Nu sunt un yes-man dacă văd că lucrurile nu merg bine. Nu ştiu ce înseamnă pentru dânsul băieţi buni, cel mai bine ar fi să-l întrebaţi pe el. Am observat că au fost aduşi băieţi răi, iar suporterii rapidişti şi clubul Rapid suferă din această cauză", a declarat Daniel Niculae, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele