Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Dan Şucu: "Nu ne facem planul de achiziţii în funcţie de declaraţiile lui Gigi Becali sau ale locotenenţilor săi"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 1 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21448085/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022.jpg

După spusele lui Gigi Becali, Damjan Djokovic nu are viitor la FCSB. De când a ajuns să fie pe făraş la liderul Superligii, o mutare a croatului la Rapid a fost tot mai vehiculată.

Acum, Dan Şucu a vorbit pe această temă şi a avut o reacţie destul de fermă. Acesta a declarat că interesul Rapidului pentru Djokovic ar putea să existe doar după ce acesta va deveni liber de contract.

Finanţatorul formaţiei din Giuleşti a spus că nu poate fi vorba, în acest moment, de un interes pentru croat din cauză că nu se poate baza doar pe declaraţiile date de Gigi Becali sau de alte persoane din anturajului patronului de la FCSB.

”Djokovic este fotbalistul celor de la FCSB în acest moment. Vă pot spune doar că noi, la Rapid, nu ne facem planul de achiziţii în funcţie de declaraţiile lui Gigi Becali sau ale locotenenţilor săi.

De multe ori ele nu sunt conforme cu realitatea. Spun una şi fac alta, din acest motiv nu punem baza foarte mult pe ele.

Dacă Djokovic va fi un jucător liber de contract, atunci Rapid va lua o decizie internă legată de interesul pentru el”, a spus Şucu, conform Prosport.

În vârstă de 33 de ani, Damjan Djokovic este cotat la 300.000 de euro pe Transfermarkt. După ce şi-a făcut junioratul în Olanda, mijlocaşul croat a evoluat de-a lungul carierei la Spartak Trnava (Slovacia), Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Spezia (toate din Italia), Gazelec Ajaccio (Franţa), Greuther Furth (Germania), Rijeka (Croaţia), Rizespor, Adana Demirspor (Turcia) şi Al-Raed (Arabia Saudită).

În România, Djokovic a mai jucat şi la CFR Cluj înainte să ajungă la FCSB. Acesta a petrecut patru ani la formaţia din Gruia şi şi-a trecut în palmares patru titluri de campion şi două supercupe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele