Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Dan Şucu, mesaj clar după partida câştigată de Rapid! "Să nu se mai întâmple lucrul ăsta"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21474307/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023.jpg

Dinamo a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu Rapid, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo. Pe finalul primei reprize, Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

La plecarea de la Arena Naţională, Dan Şucu a recunoscut că a avut emoţii. De asemenea, finanţatorul Rapidului speră că acest meci a fost ultimul la care nu au participat fanii echipei.

”N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepţional. Am avut o grămadă de emoţii. Cum să nu ai la un astfel de joc?

Băieţii au avut mare nevoie de fani. S-a simţit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta şi să nu mai avem probleme”, a spus Dan Şucu la plecarea de la Arena Naţională. 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele