Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Dan Şucu l-a "înţepat" pe Gigi Becali! "Batem FCSB şi cu Djokovic"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 7 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21453315/1/sucu-becali.png

Rapid l-a achiziţionat pe Damjan Djokovic în aceeaşi zi în care Becali s-a descotorosit de el. Acesta este al treilea jucător care ajunge de la FCSB în Giuleşti, după Cristea şi Oaidă.

Acum câteva luni, Becali râdea de strategia lui Şucu şi spunea că Rapid nu are cum să se bată cu FCSB la titlu cu jucători daţi afară de el.

Astăzi a venit şi răspunsul lui Dan Şucu, care l-a "înţepat" pe Becali.

"Damjan Djokovic era un jucător interesant pentru noi cu multe luni în urmă. Colegilor mei din conducere întotdeauna le-a plăcut Djokovic şi vă spun sincer că am stat cu ochii pe el. Bineînţeles, când a venit această oportunitate nu puteam să o ratăm.

Este un fotbalist care credem că va fi definitoriu la mijlocul terenului. Să nu uităm, a fost omul care ani la rândul a fost decisiv pentru CFR Cluj, pentru a lua titlul de campioană a României

Vreau să-i felicit pe colegii mei. Pe Victor Angelescu, pe Nico (n.r. Daniel Niculae) că au reuşit acest transfer foarte important. Este exact jucătorul de care eu cred că aveam nevoie fără să am pretenţii că mă pricep pe partea tehnică. 

Atunci nu urmăream fotbalul cu atâta atenţie ca acum, dar ţin minte că auzeam tot timpul: ‘Djokovic a marcat, Djokovic a pasat decisiv’.

E clar că e un fotbalist care ştie ce înseamnă titlurile de campioană, ştie ce înseamnă performanţele. Este un transfer foarte, foarte important. Unul dintre jucătorii care mie îmi plac foarte mult este Tachtsidis de la CFR Cluj.

Fără să am pretenţia că mă pricep, din punct de vedere al ochiului, al suporterului, mi se pare un fotbalist de mare valoare, iar eu cred că Djokovic este un fotbalist de aceeaşi valoare precum Tachtsidis. Poate chiar mai bun ţinând cont că are experienţă în campionatul României

Ne-am luat un jucător esenţial pentru obiectivul nostru, locul 1-3 şi de ce nu titlul de campioană a României. Vreau să transmit un mesaj public şi vreau să-i spun domnului Becali că ceea ce spune dumnealui, că Rapidul nu are cum să ia titlul cu jucătorii la care renunţă FCSB, este o teorie falsă. 

Am bătut FCSB şi cu Oaidă şi cu Iulian Cristea, fotbalişti veniţi de la FCSB şi suntem ferm convinşi că o să batem FCSB şi cu Djokovic, adică tot cu fotbalişti veniţi de la FCSB. Domnul Becali s-a înşelat. Aceşti fotbalişti sunt de mare valoare." a spus Dan Şucu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele