Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Dan Şucu a reacţionat după ce Adrian Mutu a revenit în Superligă! ”Am început să fim foarte legaţi de CFR Cluj”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21468649/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-2.jpg

Neluţu Varga a decis, după partida piedută de CFR cu FC Botoşani, scor 1-0, să schimbe antrenorul.

Mandorlini a fost demis, iar în locul italianului a venit Adrian Mutu.

Astăzi, o primă reacţie pe această temă a avut şi Dan Şucu. Acţionarul majoritar al Rapidului s-a declarat deranjat de revenirea lui Mutu în Superligă, pentru că tehnicianul cunoaşte bine echipa din Giuleşti, acolo unde a fost antrenor până în urmă cu doar câteva luni.

De asemenea, Şucu a spus că Rapid şi CFR au devenit oarecum apropiate, deoarece clubul bucureştean a tot transferat de la formaţia din Gruia, iar acum Mutu a ajuns antrenor la Cluj.

”Nu-mi convine. Recunosc, nu-mi convine că Mutu se duce la CFR Cluj. Chiar mă gândeam cum e viaţa. În vară era antrenorul Rapidului şi-acum îl vom avea adversar. Da, e o situaţie ciudată, ca să zic aşa, să jucăm împotriva lui Mutu, dar asta e viaţa, ăsta e fotbalul.

Vedeţi dumneavoastră ce întorsături spectaculoase sunt de situaţie? Dar Mutu este un antrenor pe care eu l-am apreciat mereu. A făcut o treabă foarte bună.

Adi este un antrenor valoros şi este clar un plus pentru CFR. Mergem înainte, nu avem ce să facem. Ştiţi cum e… Până la urmă, părerea mea contează mai puţin. Mutu e noul antrenor al CFR-ului din ce-mi spuneţi dumneavoastră şi asta e tot ce contează.

Va fi ciudat să-l vedem în postura de adversar al Rapidului. Şi mai e un lucru important, chiar dacă s-au schimbat mulţi jucători la noi. Mutu totuşi e un tehnician care cunoaşte Rapidul. De-aia v-am spus că sincer nu prea îmi convine că s-a dus la CFR.

Chiar vorbeam cu colaboratorii mei. Nu ştiu, cumva ombilical sau e o chestie de destin, am început să fim foarte legaţi de CFR Cluj, apropo de faptul că am transferat jucătorii de la CFR Cluj, cu Mutu, fost antrenor al Rapidului, care se duce şi pregăteşte CFR-ul…

Deci parcă e o chestiune de destin şi cred că destinul vrea ca în acest an echipa care să câştige campionatul să fie vişinie. Noi sperăm ca această echipă vişinie să înceapă cu Rapid, dar eu cred că este anul vişiniului în fotbalul românesc în 2024”, a spus Dan Şucu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele