Ultima oră
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament

Dan Şucu a făcut anunţul momentului! "Avem negocieri"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21464104/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022.jpg

Aflat din 2021 la Rapid, Horaţiu Moldovan este la un pas să părăsească formaţia giuleşteană.

Portarul naţionalei s-ar fi înţeles deja cu Betis, care a decis să îi plătească clauza de reziliere de 800.000 de euro. Moldovan ar mai trebui să treacă doar de vizita medicală înainte de a semna cu formaţia spaniolă. La Betis, acesta ar urma să aibă un salariu de 50.000 de euro în primul an, 60.000 de euro în al doilea şi 70.000 în al treilea.

Acum, Dan Şucu a vorbit despre speculaţiile apărute în presă şi a dezvăluit că Horaţiu Moldovan este în discuţii avansate cu o formaţie, probabil chiar Betis.

De asemenea, finanţatorul formaţiei giuleştene a dezvăluit că dacă portarul naţionalei va pleca, atunci în maxim o săptămână clubul va avea un alt portar.

”Are un termen până luni ca să ajungă la o concluzie. Discuţia pe care am avut-o este că găsim o soluţie prin care suspendăm clauza. Plătim ceva.

În mod normal, ar fi trebuit să fim notificaţi că există această negociere. Cred că ar fi trebuit să ne notifice. Nu am convingerea.

Nu există nicio notificare din partea vreunui club. Nu ştiu dacă e chiar atât de simplu. Când ai o clauză, nu te poţi împotrivi. În orice condiţii am discuta. Horaţiu este în primii trei cei mai iubiţi rapidişti.

Dacă ar fi să se despartă de club, ar fi frumos, o normalitate să o facă în faţa a 12.000 de oameni. Eu vă spun cum mi se pare mie. Noi nu avem nimic în ceea ce îl priveşte. Sigur că este greu de negociat cu cineva.

E un portar valoros care vrea să fie titular în poartă. Dacă eu negociez cu cineva şi el nu pleacă, vine o rezervă. Există un dialog. El a spus că este în negocieri avansate.

Şi clubul Rapid este în negocieri cu alţi portari. Avem nişte discuţii condiţionate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului. Avem negocieri şi în campionat, dar şi în afară” a spus Dan Şucu la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele