Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Dan Şucu a câştigat ”războiul” declaraţiilor cu Gigi Becali înainte de derby! Ironia cu care a fost ridiculizat patronul FCSB-ului

Rapid Publicat pe 1 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21368024/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023.jpg

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce omologul său de la FCSB a afirmat că finanţatorul Rapidului fixează prime mari înaintea meciurilor împotriva ”roş-albaştrilor”, deoarece ştie că nu le va achita jucătorilor banii promişi.

Şucu i-a replicat lui Becali printr-o ironie usturătoare. I-a amintit că sezonul trecut rapidiştii au încasat prime de victorie contra FCSB-ului în 3 din cele 4 meciuri disputate între cele două rivale bucureştene.

Replica usturătoare a lui Şucu pentru Becali

“Am citit declaraţia simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid şi anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau şi de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăştia.

Este o declaraţie simpataică, mi-a citit-o soţia mea, mi-a plăcut şi am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aştept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

Referitor la prime, vreau să îi transmit amical domnului Becali că anul trecut, din patru meciuri, băieţii mi-au luat de trei ori primele, de trei ori am învins FCSB-ul. Iar în play-off prima a fost mai importantă, pentru că este dublă.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieţii şi o merită cu prisosinţă. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la aceşti băieţi minunaţi. 

Şi asta sper să se întâmple şi în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase şi sunt convins că aşa va fi şi în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declaraţia domnului Becali”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele