Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

"Da, am primit mesaj de la Răzvan Burleanu". Preşedintele FRF l-a contactat pe Adi Mutu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21691453/1/mutu.jpg

Gică Hagi a fost alegerea Comisiei Tehnice pentru postul lăsat vacant de Edi Iordănescu. "Regele" a refuzat şi se părea că Adrian Mutu va fi următorul ofertat. Totuşi, acest lucru nu s-a întâmplat, FRF alegând să meargă pe varianta Mircea Lucescu.

Ulterior, în presă a apărut informaţia că cel care s-a opus venirii "Briliantului" pe banca naţionalei a fost Răzvan Burleanu. Acum, Adrian Mutu a dezminţit zvonul.

Fostul fotbalist a dezvăluit că Răzvan Burleanu i-a dat un mesaj în care l-a asigurat că nu s-a pus problema de aşa ceva.

"Ce s-a scris, că pe mine nu m-ar vrea preşedintele Burleanu, este o minciună. Chiar am primit mesaj de la dânsul, spunându-mi că e o ştire falsă. Chiar dacă nu am crezut-o, pe undeva am fost afectat, pentră că, chiar dacă nu am crezut-o, ştiam relaţia mea cu Federaţie, ceea ce am făcut la U21 şi relaţia cu toată Federaţia.

Da, am primit mesaj de la Răzvan Burleanu. Mi-a spus că e o ştire falsă. Mă bucură acest fapt. Chiar cred că am o relaţie bună cu Federaţia, aşa cum am avut-o şi înainte ca jucător. Eu mă ghidez după experienţa mea în cadrul Federaţiei, una în care primează cuvântul de profesionalism", a spus Adrian Mutu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri