Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”

Cupa Africii pe Naţiuni: Angola, Burkina Faso şi Mauritania în optimi / Algeria eliminată

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21470685/1/africa.jpg

Reprezentativele Angolei, Burkinei Faso şi Mauritaniei s-au calificat în optimile Cupei Africii pe Naţiuni, după meciurile de marţi, din grupa D, în timp ce Algeria, una dintre favorită, a fost eliminată.

Angola a trecut de Burkina Faso, scor 2-0, prin golurile marcate de A. Mabululu, în minutul 36, şi Zini, în minutul 90+1.

În schimb, Algeria a fost învinsă de Mauritania, scor 1-0, prin reuşita lui Dellahi (37). Mauritania a înregistrat prima sa victorie din istorie la CAN.

Angola a câştigat grupa, cu 7 puncte, urmată de Burkina Faso, cu 4 puncte, de Maurtitania, cu 3 puncte, şi de Algeria, cu 2 puncte.

Algeria a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni în 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri