Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

CSM Bucureşti ratează turul 3 al European Cup, cu dublu eşec în faţa Runar Sandefjord

Handbal Publicat de Daian Cutu ieri, 21:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21809625/1/csm.jpg

 

 

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a fost învinsă şi luni, în deplasare, de formaţia norvegiană Runar Sandefjord, scor 29-26 (15-13), în a doua manşă din turul 2 al European Cup. Ambele meciuri s-au jucat în Norvegia.

Principalii marcatori ai partidei au fost Knutsen 6 goluri, Haugen Furu 5, pentru Runar, respectiv Dodică 6, Dumitrana 4, Nantes 4, pentru CSM Bucureşti.

Ambele meciuri s-au jucat în Norvegia, în urma unei înţelegeri între cele două cluburi, iar în prima dispută CSM Bucureşti a pierdut cu 25-37. Astfel, cu 66-51 la general echipa nordică s-a calificat în turul al treilea.

Tot în turul 2, manşa tur, Potaissa Turda a pierdut în deplasare cu formaţia macedoneană GRK Ohrid, scor 31-25 (18-15), returul fiind programat în 26 octombrie.

De asemenea, Minaur Baia Mare se va confrunta cu formaţia Beycoz BLD SK, în 25-26 octombrie, ambele partide pe teren propriu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele