Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

Cristi Balaj nu a ezitat şi a dat verdictul imediat. „A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?”

FCSB Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21703458/1/profimedia-0898503590.jpg

Cristi Balaj a analizat arbitrajul din FCSB- Sparta Praga 2-3 şi e de părere că centralul partidei a greşit în favoarea cehilor.

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (4-2 la general), de echipa cehă Sparta Praga, în manşa secundă a turului trei preliminar.

Preşedintele lui CFR Cluj consideră că „roş-albaştrii” a fost dezavantajaţi de arbitrul danez Morten Krogh şi a adus în discuţie faza controversată în care Darius Olaru putea obţine un penalty în prima repriză.

”Au fost greşeli, cele mai multe împotriva celor de la FCSB. E valoarea arbitrului. Rămâne de văzut… Cea mai importantă decizie a fost acea intrare la Olaru.

Rămâne de văzut dacă locul de contact a fost, într-adevăr, în afara suprafeţei de pedeapsă. Dacă a fost aşa, se înţelege de ce arbitrul VAR nu a intervenit.

Au mai fost multe greşeli. În finalul jocului, Olaru a şutat la poartă, probabil că a fost corner, aşa am văzut. Înainte de a judeca dacă a fost corner, a fost o talpă, un atac periculos la limita careului. Arbitrul nu a sancţionat-o. Este nepermis să faci asemenea greşeli la acest nivel”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele