Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Cristi Balaj continuă duelul de la distanţă pe care îl are cu Gigi Becali. ”Am trăit să o aud şi pe asta”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21420821/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei din Superligă.

Partida a fost marcată de un moment considerat controversat de cei de la FCSB. După ce Florinel Coman a marcat golul de 1-2, reuşita a fost anulată de Colţescu, după consultarea sistemului VAR, datorită unui fault produs anterior.

Ulteriori, Gigi Becali a declarat că Alexandru Tudor i-a explicat că Sebastian Colţescu a luat decizia greşită, motivarea fiind un articol din "Legile Jocului".

Cristi Balaj a avut o primă reacţie la declaraţia lui Becali şi s-a minunat de explicaţia oferită de patronul de la FCSB.

”Apropo de idei sau de explicaţii năstruşnice, am trăit s-o aud şi pe asta: nu trebuia întoarsă faza că nu a fost atac progresiv. Aşa ne explica Becali. I-a povestit Tudor Sandu. I-a tradus lui Becali din engleză, din Legile Jocului. Otele era cu spatele şi nu ataca. Bă, te minunezi. Ce faci cu situaţiile în care nu s-au validat goluri şi s-a acordat lovitură de la 11 metri pentru cealaltă echipă după ce s-a analizat faza de la început?

Tudor i-a citit lui Gigi, care a intervenit şi le explica celor de la Federaţie, fiind luminat de Sandu, că golul trebuia validat. Tudor n-a zis că nu a fost fault, el ştie că şi noi sancţionam aşa ceva. Kiros Vassaras ne cerea să sancţionăm asemenea intrări, cu piciorul „remorcă” a fost lovit Otele”, a spus Balaj pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele