Ultima oră
La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului
Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros
VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup

”Cred că noi încă ducem lipsă de antrenori de nivelul pretenţiilor”. Mircea Lucescu a radiografiat naţionala României

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21245402/1/mircea-lucescu-123.jpg

Mircea Lucescu (77 de ani) a făcut o analiză a naţionalei României, atât la seniori, cât şi la U21.

”Tricolorii” mari sunt în calcule pentru calificarea la EURO 2024, după ce luna trecută au obţinut două remize chinuite cu Kosovo şi Elveţia. Iar la tineret, parcursul de la turneul final continental a fost sub aşteptări, cu doar o remiză şi niciun gol marcat.

Reputatul tehnician este de părere că există valoare individuală la jucătorii români, însă sunt probleme mari cu obţinerea rezultatelor notabile.

”Dacă intri pe teren şi te gândeşti, în primul rând să nu pierzi, e foarte greu să şi câştigi.

Asta a fost impresia mea. Avem jucători talentaţi. Numai dacă luăm cele două goluri împotriva Elveţiei, pasa extraordinară, intervenţia lui Mihăilă, se vede că jucătorii noştri au clasă.

Cred că noi încă ducem lipsă de antrenori de nivelul pretenţiilor suporterilor noştri şi a performanţelor pe care ei vor să le obţină. Am rămas cu aceeaşi impresie cu care au rămas foştii jucători şi ceilalţi specialişti.

Rezultatele de la prima echipă sunt bune, dar modul în care au fost obţinute nu este cel mai bun. În fotbal, poţi avea noroc de două-trei ori, dar, cu timpul, pierzi din toate astea.

În schimb, atunci când joci bine, poţi pierde de două-trei ori, dar după aceea începi să câştigi. Avem şanse de calificare, depinde cum vom pregăti meciurile de acasă”
, a declarat Lucescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri