Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

Costel Gâlcă, deloc deranjat de programul încărcat. ”Trebuie să se obişnuiască”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21684372/1/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-20-07-2024-2.jpg

CFR Cluj o întâlneşte pe U. Craiova, duminică, de la 22:00, într-un duel ce face parte din cadrul etapei cu numărul 3 din sezonul 2024-2025. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

CFR Cluj vine după egalul din preliminariile Conference League, 0-0 în faţa lui Neman şi după remiza 2-2 cu Rapid, din etapa trecută. Clujenii au debutat în acest sezon cu Dinamo, unde au reuşit un rezultat spectaculos, scor 3-2, după ce au revenit de la 2-0.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a obţinut tot o victorie şi un egal în acest start de sezon şi vine după înfrângerea din meciul tur al preliminariilor Conference League, 2-0 în deplasarea de la Maribor. Oltenii au debutat cu egalul, scor 0-0, în faţa lui Hermannstadt şi cu victoria 4-2 cu UTA.

Costel Gâlcă a avut un discurs atipic. Acesta nu s-a plâns de programul aglomerat şi a punctat că jucătorii ar trebui să se obişnuiască.

 

”Avem câţiva accidentaţi, nu grav, şi sperăm ca până la ora meciului să fie apţi de joc. Au jucători de calitate individuală foarte bună, sunt o echipă puternică, atât ofensiv, cât şi defensiv, dar cu siguranţă dacă impunem un ritm de joc bun şi profităm de spaţiile pe care le vor lăsa, cu siguranţă că putem să marcam goluri.

Vor fi schimbări, dar jucătorii mei şi cei din România trebuie să se obişnuiască să joace la trei zile, pentru că dacă sunt profesionişti trebuie să dea randament la trei zile”
, a spus Gâlcă, înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt