Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Costel Gâlcă a fost demis de la Radomiak Radom! Acum câteva zile a dat de înţeles că ar vrea să se întoarcă în Superligă

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

Veste care naşte un scenariu în imaginaţia suporterilor FCSB. Costel Gâlcă a fost demis de la Radomiak Radom, după ce în urmă cu doar câteva zile a dat de înţeles că nu ar spune nu unei reveniri în fotbalul românesc.

Gâlcă a reuşit să salveze formaţia poloneză de la retrogradare în sezonul precedent, dar în actuala stagiune rezultatele nu au fost la fel de bune.

După 15 etape, Radomiak se situează pe poziţia a opta în Polonia, cu 19 puncte, dar formaţia care a fost antrenată de Costel Gâlcă până acum a reuşit doar două victorii în ultimele 11 meciuri oficiale. De asemenea, Radomiak a fost eliminată în Cupa Poloniei de o formaţie de liga a treia.

Revine Gâlcă în Superligă?

Faptul că antrenorii nu rezistă foarte mult pe banca echipei patronate de Gigi Becali este un lucru cunoscut. Totuşi, Charalambous a reuşit să reziste până acum, fără prea mari emoţii, dar acest lucru se poate schimba oricând. Având în vedere că ultimul titlu câştigat de FCSB a fost cel din 2015, atunci când Gâlcă era pe bancă, acesta ar putea fi o variantă foarte plauzibilă în cazul în care Charalambous va fi demis, la un moment dat.

De asemenea, tehnicianul român a declarat, zilele trecute, că nu ar spune nu unei reveniri şi a fost în negocieri cu două cluburi din Superligă.

”Am vorbit şi cu UTA Arad, la un moment dat şi cu FC Argeş, şi nu a fost să fie. Când o fi momentul adecvat şi o să fiu convins de ceea ce mi se spune, atunci o să revin în fotbalul românesc cu plăcere.

(n.r. deci nu excludeţi revenirea în fotbalul românesc?) Nu, nu, doar să fie ceva stabil, pentru că ştim ce se întâmplă în fotbalul românesc”, a declarat Costel Gâlcă, pentru iAM Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri