Ultima oră
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu

Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 19:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652611/20/profimedia-0886689501.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

La scorul de 1-0 pentru batavi, Vasile Mogoş a fost lovit extrem de rău cu cotul de Denzel Dumfries. Fundaşul nostur s-a resimţit puternic şi a fost nevoie de schimbare. În locul său, selecţionerul l-a trimis în teren pe Bogdan Racoviţan.

Surprinzător, centralul Felix Zwayer nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben lui Dumfries, deşi intrarea sa a avut mare intensitate.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.


România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.


La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii ale competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

De cealaltă parte, Olanda a reuşit calificarea din grupa D de pe locul 3, în care au adunat 4 puncte. Din grupa D au mai făcut parte Austria, care a reuşit calificarea din postura de lider, Franţa, care a terminat pe locul secund şi Polonia, naţională ce nu a reuşit să meargă mai departe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri