Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Clubul din Superliga care îi transferă la pachet pe Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău: „Sunt reale aceste discuţii”

Petrolul Ploiești Publicat pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21695806/1/profimedia-0649447715.jpg

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău ar putea ajunge la un club de tradiţie din Superliga.

Este vorba despre Petrolul Ploieşti, care şi-a arătat interesul de ceva timp pentru cei doi internaţionali.

Olimpiu Moruţan s-a accidentat grav înaintea Campionatului European din Germania şi a ratat turneul final. Deşi au trecut patru luni de la accidentare, internaţionalul român ar urma să revină pe teren abia în octombrie.

Iniţial se credea că Moruţan a fost cumpărat definitiv de Ankaragucu, dar Giovanni Becali a spus, în urmă cu mai mult timp, că fotbalistul român va reveni la Galatasaray. Olimpiu Moruţan trecea printr-o formă foarte bună înainte de accidentare şi existau şanse ca el să rămână în lotul campioanei Turciei pentru acest sezon, după ce în ultimele două stagiuni a fost împrumutat la Pisa şi Ankaragucu.

Totuşi, se pare că accidentarea le-a schimbat planurile oficialior de la Galatasaray. Ertan Suzgun, un jurnalist sportiv cunoscut în Turcia şi care are peste 300.000 de urmăritori pe X (fostul Twitter), a anunţat că Moruţan va pleca din Turcia.

De cealaltă parte, Alex Cicâldău (27 de ani) a revenit la Galatasaray după împrumutul la Konyaspor.

Mijlocaşul român nu a avut evoluţii extraordinare, iar oficialii lui Galata nu ştiu încă dacă îl vor împrumuta, vinde sau păstra pe Cicâldău.

Vicepreşedintele Petrolului confirmă negocierile

Acum, clubul din Ploieşti a confirmat negocierile cu cei doi internaţionali prin vocea vicepreşedintelui Cristian Fogarrasy:

”Sunt reale aceste discuţii, dar, la modul realist, sunt şanse puţine de concretizare. Chiar dacă am ajunge la un acord cu Galata pentru a suporta împreună salariile, jucătorii ar fi probabil mai dificil de convins. Asta în contextul în care presupun că au şi alte variante pe masă.

Suntem deocamdată la începutul unui proiect ambiţios. Petrolul e un club cu istorie, magnetic, dar probabil că mai avem nevoie de un an de zile pentru a spori gradul de atractivitate pentru fotbalişti de nivelul lui Cicâldău şi Moruţan, oameni de echipă naţională. Vom vedea însă ce se va mai întâmpla zilele următoare”. , a declarat Fogarassy pentru GSP.

În vârstă de 25 de ani, Olimpiu Moruţan este cotat la 3 milioane de euro. De-a lungul carierei, mijlocaşul a evoluat la Universitatea Cluj, FC Botoşani, FCSB, Galatasaray, Pisa şi Ankaragucu. În 15 meciuri pentru naţionala României, Olimpiu Moruţan a înscris un gol.

Alex Cicâldău a ajuns în 2021 la Galatasaray, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6 milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună la gruparea Cim-Bom, unde mai are contract până în 2026. El a fost împrumutat în două rânduri, la Konyaspor, sezonul trecut, şi la Ittihad Kalba.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri