Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea din fotbal. „Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc”

Fotbal Romania Publicat de Ovidiu Neacşu pe miercuri, 18:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21730009/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea din fotbal printr-un mesaj pe reţele de socializare.

Fostul portar al echipei naţionale a decis să „agaţe ghetele în cui” la 38 de ani şi a anunţat retragerea sa din fotbal, în urma unei cariere spectaculoase. Tătăruşanu s-a remarcat la FCSB, dar a evoluat în afară la echipe precum Fiorentina, Nantes şi AC Milan.

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic!

Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi! Şi pentru toţi suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii şi jurnaliştii cu care m-am intersectat în acest parcurs.

Am încercat să îi tratez cu respect şi sper că am reuşit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulţumesc pentru tot!”, este mesajul postat de Tătăruşanu, pe social media.

Tătăruşanu a evoluat pe rând la formaţiile Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan şi Abha şi s-a retras de la echipa naţională în 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele