Ultima oră
”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB ”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB
Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite
VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers
VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!” VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!”
Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia
VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare

Ciprian Tătăruşanu, pronostic la Rangers - FCSB. ”Este un club mare şi nu stă într-un singur jucător”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:47
mail-share icon Email

Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813308/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-8.jpg

Fostul portar Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre confruntarea de pe ”Ibrox”. Acesta este de părere că FCSB poate obţine victoria, chiar dacă nu vor juca trei oameni de bază: căpitanul Darius Olaru, Adrian Şut şi Mihai Lixandru.

"Cred că va fi o partidă echilibrată, cu un mic plus pentru Steaua (FCSB - n.r.). Este într-o formă foarte bună. Sunt într-o formă foarte bună şi le doresc multă baftă diseară.

Sunt jucători importanţi (absenţii de la FCSB - n.r.), dar Steaua (FCSB - n.r.) este un club mare şi nu stă într-un singur jucător.

Nu m-a surprins începutul lor în Europa League. Au evouluat foarte bine", a declarat Tătăruşanu.

Motivul neobişnuit pentru care Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la naţională

 

Ajuns la 38 de ani, Ciprian Tătăruşanu s-a retras din fotbal, după ce în sezonul trecut a evoluat la Abha, în Arabia Saudită. Totuşi, retragerea de la naţionala României s-a produs cu patru ani mai devreme.

Dacă majortiatea fotbalştilor se retrag de la naţională pentru că simt că nu mai pot aduce un aport pozitiv, sunt mai focusaţi pe echipa de club sau sunt doar rezerve la fiecare acţiune, Ciprian Tătăruşanu a luat hotărârea dintr-un alt motiv.

Fostul portar a dezvăluit că a luat decizia pentru că nu i se pare normal ca un portar care nu joacă la echipa de club să fie titular la naţională. În urmă cu patru ani, Ciprian Tătăruşanu era titularul naţionalei, deşi la Lyon nu prindea primul 11.

"M-am retras pentru că nu am fost de acord ca portarii care nu evoluează la echipele de club să fie titulari la naţională. În acel moment, eu nu jucam la Lyon. Şi vârsta mea a fost un factor, mă apropiam de 35 de ani.

Majoritatea celor din generaţia mea nu mai erau la naţională, iar generaţia U21 venea puternic din spate. Simţeam că voi fi în plus dacă mai rămân, aşa că a fost momentul potrivit să mă retrag.

La jucătorii de câmp e altceva: mai intră 10 minute, mai prind câteva minute pe final. Dar ca portar, dacă nu joci, poţi sta pe bancă şi 2-3 ani fără să nu intri deloc. Şi nu mi se pare corect ca un portar care nu joacă deloc la echipa de club să fie titular la naţională”, a declarat Tătăruşanu, conform GSP.

Ciprian Tătăruşanu a apărat poarta naţionalei în 73 de meciuri, între 2009 şi 2020. Fostul fotbalist a evoluat de-a lungul carierei la Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan şi Abha.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele