Ultima oră
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român

Ciprian Marica, nemulţumit de trei "tricolori" titulari. "Lenţi, previzibili"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728529/1/tragere-sorti-turneu-tiriac-open-atp-250-13-04-2024.jpg

România a învins Lituania, scor 3-1, luni seară, în Ghencea.

Titulari în centrul apărării au fost Radu Drăguşin şi Andrei Burcă, iar în flancul stâng s-a aflat Nicuşor Bancu. Ciprian Marica a urmărit partida şi i-a crtiicat pe cei trei.

Fostul internaţional este de părere că Drăguşin şi Burcă au fost lenţi şi previzibili. Cât despre Bancu, Ciprian Marica s-a rezumat la a spune că a evoluat în nota lui obişnuită.

"Cum terenul a fost execrabil, aşteptam mai mult de la jucătorii noştri mai puţini tehnici. Ambii stoperi au fost lenţi, previzibili în construcţie. Aş vrea să-l văd pe Drăguşin imperial, să coordoneze mai bine apărarea.

Bancu, în nota lui obişnuită, ştim ca acolo avem probleme pe faza defensivă, destul de târziu acoperea zona sau se replia. Nu a fost inspirat nici pe faza ofensivă, n-a furnizat centrări reuşite, dar pun asta şi pe seama terenului prost", a declarat Ciprian Marica, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri