Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Christian Irobiso revine în Superliga!

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21680355/1/iro-bun.jpg

Oficialii de la Petrolul caută soluţii ofensive, după un start de sezon sub aşteptări. ”Lupii galbeni” au remizat cu nou-promovata Gloria Buzău (0-0) şi au cedat la scor cu Dinamo (4-1).

Cei de la ProSport scriu că prahovenii îl aduc înapoi pe Christian Irobiso. Acesta vine sub comanda lui Mehmet Topal, după stagiunea trecută a jucat la Al-Ula, club din Arabia Saudită.

Irobiso a mai evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti. A fost în lotul "câinilor" în sezonul ăn care clubul a retrogradat, după care s-a transferat la Ploieşti.

De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat la: Pacos Ferreira, Uniao Madeira, Senica, Jihlava, Farense, Cova Piedade şi Varzim.

Jucătorii Petrolului, "măcelăriţi" după umilinţa cu Dinamo! "O echipă de la ţară"

 

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Marius Baciu nu a avut milă de jucătorii Petrolului. Fostul fotbalist a catalogat formaţia prahoveană drept una "de la ţară".

"Poziţia defensivă sau reacţia după ce au pierdut mingea ... e ca o echipă de maidan, o echipă de la ţară. Pe cuvântul meu de onoare! N-am văzut aşa ceva.

Ca şi Ţicu, pleacă în centru în loc să rămână în zona lui. Fără niciun fel de modestie, uitaţi-vă la Ţicu, unde pleacă el în centru acolo numai el ştie.

Stau patru în zonă centrală, îl lasă liber pe Abdallah. Ce distanţă e între ei ...

Chiar nu vreau să jignesc, dar ce am văzut aici, şi nu numai aici, la golul trei sau al doilea, acelaşi lucru, jaloane", a spus Marius Baciu la Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri