Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Chiricheş a fost operat! Care este starea jucătorului de la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21397522/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023.jpg
Veste bună pentru fanii FCSB. Vlad Chiricheş a fost operat astăzi, în Finlanda, la Turku. 

Mihai Stoica a spus că intervenţia a decurs fără probleme, iar acum urmează recuperarea pentru fundaş.

De asemenea, managerul general de la FCSB a precizat că Vlad Chiricheş va efectua recuperarea în România.

”Eu nu am fost la bază săptămâna asta, m-am ocupat de nişte probeme. Ideea e că am vorbit doar cu Flavian Arămitu, medicul nostru care a fost în Finlanda cu Chiri (n.r. - Vlad Chiricheş) şi mi-a zis că operaţia a decurs foarte bine.

Altceva nu ştiu. Nici nu ai ce să ştii altceva pentru că începe recuperea. Nu, aici face recuperarea. Poţi face recuperarea unde vrei. Înainte, toată lumea mergea la Bologna.

Nu există repaus total la nicio operaţie”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele