Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

CFR Cluj s-a despărţit de un om de bază cu câteva ore înainte de meciul cu Pafos

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21709794/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-maccabi-petah-tigva-turul-al-treilea-preliminar-conference-league-15-08-2024.jpg

Partida CFR Cluj - Pafos va avea loc, joi, de la ora 20:30 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, cele mai importante faze ale meciului vor putea fi urmărite în format live-video, pe site-ul Primasport.ro.

Cu câteva ore înainte de startul partidei, cei de la CFR au oficializat despărţirea de Karlo Muhar. Croatul a semnat în Arabia Saudită, cu Al-Orobah.

”Cluburile CFR 1907 Cluj şi Al-Orobah au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Karlo Muhar la formaţia din prima ligă a Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocaşul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vişiniu, reuşind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre. Mai mult, din postura de mijlocaş defensiv, Muhar a reuşit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului.

Îţi mulţumim, Karlo, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi urăm mult succes la noua ta echipă!”
au anunţat ardelenii.




 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele