Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Cei doi jucători a lui Dinamo, sub aşteptări în derby-ul cu FCSB! Petre, răspuns clar. „La un club mare trebuie să ai continuitate”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 16:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21810449/1/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-superliga-superbet-2-08-2024-4.jpg

 

 

Florentin Petre, antrenorul secund a lui Dinamo le-a luat apărarea lui Dennis Politic şi lui Cătălin Cîrjan, în urma prestaţiilor sub aşteptări a celor doi jucători.

Dinamo a pierdut cu 2-0 derby-ul cu FCSB, care a avut loc duminică şi de la care „câinii” aveau mai aşteptări, având în vedere jocul prestat de formaţia lui Kopic de la startul acestui sezon.

Din păcate pentru formaţia din „Ştefan cel Mare” principalii actori ai actualei stagiuni nu au reuşit să se remarce şi acest lucru i-a costat înfrângerea în derby-ul cu formaţia „roş-albastră”.

Întrebat despre prestaţia slabă ale lui Dennis Politic şi Cătălin Cîrjan, Florentin Petre le-a luat apărarea. Antrenorul secund a lui Dinamo a explicat faptul că cei doi au făcut o partidă sub aşteptări, dar nu pot fi criticaţi în urma unui singur meci slab.

„Se întâmplă… La un club mare trebuie să ai continuitate în jocul bun. Lumea când se obişnuieşte cu tine, trebuie să ai o continuitate. Nu a fost cazul…

Denis şi Cătălin o să îi apăr până în pânzele albe. Sunt doi dintre cei mai buni jucători pe care România îi are. Nu au avut realizări aseară, asta e altceva…

Calităţile şi valoarea nu poate să le conteste nimeni, pentru că sunt doi jucători foarte buni, şi nu numai ei.

Stau mereu printre ei, vorbesc cu ei, sunt foarte bine pregătiţi din toate punctele de vedere. A fost un meci în care nu le-a ieşit”, a declarat Florentin Petre, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele