Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Ce se întâmplă la Manchester United. Dezvăluirea incredibilă a lui Erik ten Hag

Manchester United Publicat pe 17 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21632321/1/erik-1.jpg

Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că vacanţa de vară i-a fost întreruptă de oficiali ai clubului, care au mers în Ibiza pentru a-i spune că vor să rămână la echipa engleză, informează BBC.

Viitorul lui Ten Hag a fost pus sub semnul întrebării înainte ca acesta să o conducă pe United la victoria din finala Cupei Angliei, dar clubul a decis să îl păstreze pe olandez în funcţie.

"Conducerea clubului a venit la mine în timp ce mă aflam în vacanţă în Ibiza", a declarat Ten Hag la postul de televiziune olandez NOS. "Au apărut brusc la uşa mea şi mi-au spus că vor să continue cu mine".

United a terminat pe locul opt sezonul trecut - cea mai slabă poziţie din era Premier League.

Potrivit BBC, noul coproprietar al lui United, Sir Jim Ratcliffe, ar fi vorbit cu fostul antrenor al lui Thomas Tuchel de la Bayern Munchen, însă Diavolii Roşii au optat în cele din urmă pentru păstrarea lui Ten Hag.

"Manchester United mi-a spus că a vorbit cu Tuchel, dar în cele din urmă au ajuns la concluzia că au deja cel mai bun manager", a adăugat el.

"Ineos nu s-a grăbit. Sunt noi în fotbal, este normal să reflecteze asupra sezonului. Nu este un secret că au vorbit cu mai mulţi candidaţi", a precizat Tuchel.

În sezonul său de debut, olandezul a condus clubul pe locul trei în Premier League, pe lângă finala Cupei Ligii şi a Cupei Angliei. Apoi i-a condus la victoria în Cupa Ligii în 2023.

Ten Hag are sprijinul consiliului de administraţie al lui United, dar a confirmat că încă nu a încheiat un acord pentru un nou contract.

"Nu ştiu dacă este o problemă: "Manchester United şi cu mine încă trebuie să găsim un acord pentru noul contract. Acest lucru nu este uşor de realizat - încă va trebui să discutăm despre acest lucru", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri