Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ce salariu va avea Marian Aioani la Rapid! Este mai mare decât al lui Horaţiu Moldovan

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21469954/2/aioani.png

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti s-au înţeles pentru transferul lui Marian Aioani la formaţia din Giuleşti.

Portarul a fost transferat pentru suma de 400.000 de euro de la clubul constănţean, jumătate din cât vor primi bucureştenii de la Atletico Madrid în schimbul lui Horaţiu Moldovan.

Salariu mai mare decât al lui Moldovan

Marian Aioani s-a înţeles cu Rapid Bucureşti şi va încasa 12.000 de euro pe lună, salariu mai mare decât îl avea portarul pe care îl înlocuieşte. Horaţiu Moldovan câştiga 10.000 de euro pe lună la Rapid.

Moldovan urmează să fie prezentat oficial ca noul goalkeeper al formaţiei pregătite de Diego Simeone.

Suma lui Aioani poate creşte

Potrivit Fanatik, Farul va mai primi 50.000 de euro în cazul în care Marian Aioani va fi convocat în lotul naţionalei României la turneul final din vară şi alte 50.000 de euro în cazul va fi titular.

Marian Aioani va debuta pentru Rapid în derby-ul capitalei, cu Dinamo Bucureşti, sâmbătă, în direct la Prima Sport 1, cu începere de la ora 20:00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele