Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Ce poţi face în Mamaia în luna August

Special Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21682375/1/mamaia2.jpg

Mamaia, una dintre cele mai populare destinaţii de pe litoralul românesc, devine un loc de neratat în luna august, datorită programului variat de evenimente şi activităţi care atrag atât turiştii români, cât şi pe cei străini. Dacă plănuieşti o vacanţă în această perioadă, iată ce poţi face pentru a te bucura la maxim de şederea ta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21682375/2/omd-21-06-188.jpg

Concerte în Piaţeta Cazino Mamaia

Unul dintre punctele forte ale verii în Mamaia este seria de concerte de la Piaţeta Cazino Mamaia din cadrul evenimentului Mamma Mia Showtime. În fiecare weekend, artişti renumiţi vor urca pe scenă pentru a oferi spectacole de neuitat. Iată câţiva dintre aceştia: Shift şi Holly Molly deschid seria de concerte pe 2 august. Denis Ştefănescu Band va încânta publicul pe 3 august. Pe 4 august, scena va fi dominată de AMNA şi Ruby. În weekend-ul 9-11 august, publicul va putea asculta pe Emily Istrate, Antonio Pican, Matteo şi trupa Proconsul. ADDA şi Carla’s Dreams vor performa pe 15 august. Ultimul weekend din august va fi animat de Andrei Irimia, Lights & Shadows, şi ansamblul Hora Mare din Cricova, Republica Moldova.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21682375/3/mammaia2.jpg

Plimbări pe faleza Mamaia

Pentru cei care preferă muzica oferită de valurile mării, faleza din Mamaia este locul ideal pentru plimbări relaxante, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de seară. Cu o lungime de câţiva kilometri, faleza oferă o vedere splendidă asupra Mării Negre şi este punctată de numeroase terase, restaurante şi baruri unde te poţi opri pentru o gustare sau o băutură răcoritoare. De asemenea, poţi închiria biciclete sau trotinete electrice pentru a explora zona dintr-o altă perspectivă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21682375/4/mammaia.jpg

Sporturi nautice

Pentru cei pasionaţi de adrenalină, Mamaia este locul perfect pentru sporturi nautice. Aici poţi încerca:

Jet Ski: Închirierea unui jet ski este o modalitate excelentă de a simţi viteza şi de a explora coasta într-un mod incitant.

Parasailing: Dacă vrei să vezi Mamaia de la înălţime, parasailing-ul este activitatea perfectă. Vei fi ridicat în aer de o paraşută tractată de o barcă, bucurându-te de privelişti spectaculoase.

Windsurfing şi kitesurfing: Aceste sporturi sunt ideale pentru cei care iubesc vântul şi valurile. Mamaia oferă numeroase şcoli de windsurfing şi kitesurfing pentru începători şi avansaţi.

Vizită la Aqua Magic

Parcul acvatic Aqua Magic este o atracţie ideală pentru familii şi nu numai. Situat în partea de sud a staţiunii, parcul oferă tobogane spectaculoase, piscine de diferite dimensiuni, râuri leneşe şi multe alte facilităţi. Aqua Magic promite o zi plină de distracţie şi răcorire, fiind echipat şi cu restaurante şi zone de relaxare pentru cei care doresc să ia o pauză de la aventurile acvatice.

Mamaia în august este o destinaţie care combină relaxarea de pe plajă cu distracţia oferită de evenimentele culturale şi sportive. Indiferent de preferinţele tale, vei găsi cu siguranţă activităţi care să îţi facă vacanţa de neuitat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele