Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”

Câţi bani ar urma să încaseze FCSB dacă Dennis Man s-ar transfera de la Parma

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 22:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21730239/1/profimedia-0900233033.jpg

Dennis Man a început în forţă noul sezon. După ce în stagiunea precedentă a pus umărul serios la promovarea Parmei în Serie A, acum Dennis Man a marcat două goluri în primele trei etape.

Pe lângă forma bună de la echipa de club, Dennis Man a marcat în meciul câştigat de România în Kosovo, scor 3-0 şi a avut o prestaţie foarte bună. După începutul perfect de sezon, Dennis Man a intrat pe radarul mai multor formaţii importante din Europa, iar dacă se va transfera, de câştigat ar avea şi FCSB.

Plecat pe 11 milioane de la FCSB la Parma, în 2021, stranierul ar putea să îi bage bani în cont lui Gigi Becali, dacă va pleca de la Parma.

Se pare că FCSB ar urma să încaseze 5%, după ce se scade din suma de transfer 11 milioane. Practic, dacă Man ar pleca pe 31 de milioane de euro, FCSB ar încasa 1 milion de euro (5% din 20 de milioane, după ce s-au scăzut cele 11 milioane de euro).

"Mi se pare că 5% după ce scade 11.000.000. Deci cât poate să fie? (n.r. – Dacă îl dă cu 30.000.000, 5%, un milion). Hai, mă, ăia sunt bani? Dar nu îl vinde. Americanul ăla are bani nu vrea să îl vândă.

El a prelungit contractul de curând, gata, Parma scrie pe el. El e jucător valoros, de talie europeană, dar jucători de 60-70-100, sunt ăia… (n.r. – Drăguşin s-a vândut cu 30 de milioane) La Drăguşin ţi-am zis de 30 şi cu atât l-au vândut, 30 de milioane", a declarat Gigi Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele