Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Câştigătorul Turului Franţei nu va participa la Jocurile Olimpice

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21678821/1/poga.jpg

Ciclistul sloven Tadej Pogacar, care a câştigat al treilea său Tur al Franţei, s-a retras de la Jocurile de la Paris invocând ”oboseala”, a anunţat, luni, Comitetul Olimpic Sloven.

”Din păcate, Tadej Pogacar şi-a anulat participarea din cauza oboselii extreme”, a declarat antrenorul echipei olimpice, Uros Murn, într-un comunicat.

Ciclistul în vârstă de 25 de ani a fost, de asemenea, supărat când logodnica sa Urska Zigart nu a fost selectată de federaţia slovenă. El s-a declarat ”furios” şi ”fără cuvinte” într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Întrebat duminică despre Jocurile Olimpice, el a rămas evaziv, preferând să menţioneze ”visul” său de a deveni într-o zi campion mondial.

În septembrie, la Zurich, pe un traseu montan care îi este deosebit de favorabil, el vizează o triplă coroană Giro-Tour-Campionat mondial deţinută doar de doi sportivi, Stephen Roche şi Eddy Merckx.

Tadej Pogacar a câştigat duminică, la Nisa, Turul Franţei pentru a treia oară. El a câştigat şase etape, inclusiv contratimpul final dintre Monaco şi Nisa, pentru a realiza o dublă Giro-Tour de France care nu s-a mai văzut de la Marco Pantani în 1998.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele