Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Câştigătorul Trofeul Puskas va evolua în Superliga. Formaţia care l-a semnat

UTA Arad Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21727221/1/daniel.jpg

UTA şi Daniel Zsori au ajuns la un acord, atacantul în vârstă de 23 de ani a devenit jucătorul Aradului, iar de marţi intră în programul lui Mircea Rednic.

  • România - Lituania, luni ora 21:45, pe Prima TV.

Născut în judeţul Bihor, vârful de atac a copilărit în localitatea arădeană Satu Nou, lângă Arad.

La vârsta de 11 ani, Zsori a fost legitimat la clubul Békéscsaba, unde a jucat pentru echipa de juniori. La debutul pe prima scenă maghiară a marcat cel mai frumos gol al anului 2019 cu o foarfecă senzaţională tocmai în poarta campioanei Ferencvaros. Reuşita i-a adus premiul ”Ferenc Puskas” de la FIFA. 

Următoarele borne ale carierei sale sunt MOL Fehervar, Budaors, Budafok şi Zalaegerszeg, iar ultimii doi ani i-a petrecut la MTK Budapesta. Are un meci pentru selecţionata de tineret a Ungariei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele