Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Carlo Ancelotti intenţionează să le dea jucătorilor săi zile libere în timpul sezonului

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21704972/1/profimedia-0828989544.jpg

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că se gândeşte să le acorde jucătorilor săi zile libere individuale în timpul sezonului, relatează AFP.

"Jucătorii au nevoie de odihnă, au nevoie de o vacanţă şi ne gândim să le acordăm jucătorilor vacanţe individuale în timpul sezonului ”, a declarat Carlo Ancelotti, înaintea meciului din deplasare cu Mallorca. „ De exemplu, când Vinicius Jr se întoarce după ce a jucat pentru Brazilia, în loc să joace în La Liga, el se odihneşte trei sau patru zile, pleacă în vacanţă şi se întoarce.

La câteva zile după victoria din Supercupa Europei în faţa Atalantei Bergamo (2-0), tehnicianul italian a insistat că este necesar să facă sacrificii pentru a păstra sănătatea şi forma fizică a jucătorilor săi şi că este dispus „ să dea o săptămână de vacanţă unui jucător pentru a putea merge să-şi vadă familia, mai ales jucătorilor internaţionali, care se odihnesc foarte puţin pentru că, de obicei, nu au nici măcar o zi liberă în timpul pauzelor internaţionale ”.

În acest sezon, Real Madrid urmează să participe la şapte competiţii diferite, inclusiv noua Cupă Mondială a Cluburilor şi noua Ligă a Campionilor, care include mai multe meciuri.

După ce a câştigat Supercupa UEFA împotriva Atalantei miercuri, Real Madrid va participa în La Liga, Liga Campionilor, Cupa Regelui şi Supercupa Spaniei în Arabia Saudită, precum şi în Cupa Intercontinentală FIFA şi noua Cupă Mondială a Cluburilor FIFA în Statele Unite.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele