Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Care este adevărata Steaua? Raul Rusescu a răspuns fără ezitare! "Am dreptul să am o părere diferită faţă de tine?"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21462254/1/rus.jpg

Raul Rusescu a fost unul din cei mai importanţi atacanţi pe care i-a avut FCSB în ultimii 15 ani. Fotbalistul, care a evoluat şi la Sevilla, a ajuns la formaţia lui Gigi Becali înainte ca aceasta să piardă denumirea de Steaua.

CSA Steaua a avut câştig de cauză în instanţe şi este deţinătoarea legală al numelui şi totodată şi al palmaresului Stelei până în 1998.

Totuşi, încă existe multe persoane în fotbal care consideră FCSB ca fiind continuatoarea adevărată a Stelei. Unul dintre ei este şi Raul Rusescu. 

Rusescu a explicat punctul său de vedere pe această temă la "Un Podcast". Atacantul a vorbit de un episod petrecut la finalul unei partide dintre CSA Steaua şi Concordia Chiajna şi a dezvăluit ce îi spun oamenii pe stradă. 

"Stăteam de vorbă cu Adi Popa, la sfârşitul meciului, chiar pe teren. Dintre ăia 20 de oameni care au venit să vadă meciul, jumate din staff-ul nostru şi jumate din staff-ul lor, era un domn care a început să îmi spună că eu nu am jucat la Steaua, că sunt un dobitoc, o tâmpenie de asta.

Domnul respectiv mă aplauda pe mine pe Ghencea, venea pe Ghencea şi mă aplauda şi el m-a certat pe mine că nu am jucat la Steaua. Foarte bine, asta este părerea ta, ţi-o respect, dar părerea mea este alta. Am dreptul la părerea mea? Am dreptul să am o părere diferită faţă de tine? Asta îi deranjează şi nu înţeleg de ce.

Steaua este echipa care joacă în prima ligă şi echipa care nu a retrogradat niciodată şi nu a jucat în liga a doua. Este Steaua la care este acelaşi patron din 2001-2002, nu s-a schimbat patronul.

Nu l-am certat pe Adi Popa. Noi, generaţia pe care a avut-o Reghecampf, am rămas prieteni între noi. Unii mai apropiaţi, alţii mai depărtaţi. Dar noi, dacă ne întâlnim, vorbim şi suntem prieteni.

Eu pot să îi respect părerea lui Adi Popa, fără vreo problemă. L-am întrebat: 'Când ai fost în tribună, la Steaua - Valencia, cine era patron?'. Şi eu eram fan, dar ai mei nu aveau şansă să mă aducă la meciuri.

Eu am părerea mea, Steaua lui Gigi Becali este Steaua Bucureşti. Simplu! Punct!

Toţi oamenii normali, cu care m-am întâlnit pe stradă, niciunul nu mi-a spus că CSA e Steaua, absolut niciunul, de la copii şi până la adulţi.

Eu am jucat la Steaua toată perioada mea, am câştigat campionate cu Steaua, mă bucur că am făcut-o şi sunt împăcat." a spus Adi Popa la "Un Podcast".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri